gallery/banner_nieuwe_site

Voorbeschouwing Ter Leede - Jodan Boys

 

Gouda, 6 mei 2019 - 06:11

In de strijd om een finaleplaats van de KNVB districtsbeker West II gaat Jodan Boys op bezoek bij competitiegenoot Ter Leede. Beide ploegen treffen elkaar deze week zelfs twee keer, waarbij beide ploegen gebrand zullen zijn op een overwinning in deze duels. Voor Jodan Boys zou het de eerste finaleplaats in de districtsbeker in de geschiedenis kunnen zijn.

Een paar jaar geleden was Jodan Boys al eens dichtbij, maar verloor van Noordwijk, dat toen de finale speelde en ook uiteindelijk de districtsbeker won.

 

Ter Leede was in de eerste ronde vrijgeloot en startte dus pas in de tweede ronde van het toernooi. Daarin versloeg het eenvoudig zondag tweedeklasser Oliveo met 5-0.  Vervolgens werd er in de derde ronde eenvoudig gewonnen bij zondag tweedeklasser DOSR (0-8) waarna zondag eersteklasser TAC '90 op eigen veld met 0-1 verslagen werd. In de kwartfinale won Ter Leede eenvoudig met 3-0 van competitiegenoot sc Feyenoord waarna nu dus het treffen met Jodan Boys wacht.

Ter Leede won tot nu toe één keer de districtsbeker in 2004. Het won toen ook de landelijke beker voor amateurs en de supercup. De landelijke beker en de supercup werden in 2016 voor het laatst gespeeld. Met de invoering van de 3e en 2e divisie is deze komen te vervallen.

 

De wedstrijd van aankomende dinsdag op sportpark Roodemolen begint om 20:00 en staat onder leiding van scheidsrechter S.C. Kraak.

 

Verder staat ook de volgende halve finalewedstrijd op het programma:

fc 's-Gravenzande - ARC

gallery/pbr_hardcore_poster_small_image
gallery/ter-jod