gallery/banner_nieuwe_site

Voorbeschouwing Jodan Boys - Capelle

 

Gouda, 11 september 2019 - 22:00

De eerste kraker van het seizoen staat aankomende zaterdag op het programma, ten minste op papier dan. Na twee wedstrijden is er natuurlijk nog weinig te zeggen, maar het is wel de nummer 2 die de nummer 3 ontvangt. Naast koploper Sportlust '46 de enige ploegen met 6 punten.

 

De tegenstander van aankomende zaterdag boekte tot nu toe twee overwinningen in de Hoofdklasse A, door achtereenvolgens te winnen van promovendus DHSC (2-1) en Achilles Veen (1-2). De vier doelpunten werden door verschillende spelers gemaakt bij Capelle. Joseph Goncalves en Leo Krznaric scoorden onder andere. Zij kwamen net als Justin van Mullem over van competitiegenoot Zwaluwen.

 

Jodan Boys begon de competitie dus net als Capelle met twee overwinningen. Nadat sc Feyenoord met 2-0 werd verslagen werd afgelopen weekend Achilles '29 in Groesbeek verslagen. Ook bij Jodan Boys werden de vier goals door verschillende spelers gemaakt. De van ARC overgekomen Jeroen Borsboom wist nog niet te scoren in competitieverband.

 

Vorig seizoen troffen Jodan Boys en Capelle elkaar drie keer. In competitieverband werd twee keer gelijk gespeeld. Thuis werd het 2-2 en in Capelle 0-0. Voor de districtsbeker won Jodan Boys met 2-0.

In het seizoen 2012/2013, toen beide ploegen in de Topklasse actief waren, won Capelle beide wedstrijden met 2-0.

 

De wedstrijd van aankomende zaterdag op sportpark Oosterwei begint om 14:30 en staat onder leiding van scheidsrechter B. Augustin.

 

Verder staan de volgende wedstrijden op het programma:

ARC               - DHSC
AZSV              - Spijkenisse
vv DUNO           - Achilles Veen
FC 's-Gravenzande - FC Rijnvogels
Rijsoord          - Achilles '29
SC Feyenoord      - Sportlust '46
Zwaluwen          - Smitshoek

gallery/pbr_hardcore_poster_small_image
gallery/jod-cap