gallery/banner_nieuwe_site

Voorbeschouwing Jodan Boys - Berkel

 

Gouda, 4 maart 2018 - 20:42

Jodan Boys komt na een vrij weekend aankomende dinsdag weer in actie. In de derde ronde van de Voetbal Rijnmond Cup neemt Jodan Boys het op eigen veld op tegen zaterdag tweedeklasser Berkel.

De ploeg uit Berkel en Rodenrijs bezet momenteel een vijfde plaats in de tweede klasse C met 23 punten uit 16 wedstrijden. Berkel heeft daarmee nog de aansluiting met de top, maar koploper Hellevoetsluis is met 15 punten voorsprong al uit beeld.

In de eerste ronde won Berkel met 3-1 van HWD en in de tweede ronde was Berkel met 5-1 te sterk voor stadsgenoot en zondag derdeklasser DONK.

 

Jodan Boys staat in de competitie op plaats zes. Een beetje vergelijkbaar met Berkel dus. De ploeg van trainer van den IJssel heeft een redelijk seizoen. De districtsbeker was wel een deceptie, maar er ligt dus nog een prijs in het vooruitzicht, de Voetbal Rijnmond Cup. Ook in competitieverband kan er nog een toetje in zitten, maar dan moet de ploeg wel even een flinke eindspurt maken. Daarbij zal het bereiken van de volgende ronde van de Voetbal Rijnmond Cup een aardige opsteker zijn voor het begin van de derde periode aankomende zaterdag tegen Smitshoek.

Bij Jodan Boys ontbreken Levi Marengo (blessure) en zijn vermoedelijk ook Elliot Pattinama en Patrick Fonseca ontbreken dinsdag.

 

Ook stadsgenoot ONA komt dinsdag in actie. Zij nemen het op tegen de amateurs van Sparta.

 

De wedstrijd van dinsdag op sportpark Oosterwei begint om 20:15 en staat onder leiding van scheidsrechter T. Gommans.

gallery/jod-ber