gallery/banner_nieuwe_site

Voorbeschouwing Hoek - Jodan Boys

 

Gouda, 16 februari 2018 - 06-17

Jodan Boys gaat morgen een verre reis richting het Zeeuwse Hoek maken. Een uitwedstrijd waar de nummers 5 en 6 van de ranglijst elkaar ontmoeten.

Hoek begon matig aan de competitie, maar heeft zich de afgelopen weken aardig herpakt. Deze jaargang werden tot nu toe alle wedstrijden gewonnen, iets wat de eerste competitiehelft dus niet zo vanzelfsprekend was. Er werd nipt gewonnen van Smitshoek (5-4) in het openingsduel, maar vervolgens ook verloren van fc 's-Gravenzande en Nootdorp. Verder wisten de meeste ploegen boven Hoek te winnen van de formatie van Jannes Tant. Rik Impens (7) en Niek van Sprundel (5) zijn het meest trefzeker namens Hoek in de competitie. 

 

Zoals gezegd staat Hoek dus net boven Jodan Boys. De ploeg van trainer Dennis van den IJssel heeft een achterstand van twee punten en kan Hoek dus gaan passeren bij winst. Het zal een lastige uitwedstrijd worden aangezien beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. In het verleden had Jodan Boys het vaan lastig tegen Hoek, maar de afgelopen jaren kantelde deze statistiek. De laatste twee uitontmoetingen werden door Jodan Boys gewonnen in de Hoofklasse. Ook eerder dit seizoen won Jodan Boys op eigen veld (2-1) dankzij twee goals van Fanny Waandels. Waandels is er even tussenuit geweest door een blessure, maar inmiddels weer terug. Ook is Harold Vrolijk inmiddels een vaste waarde aan het worden in het team. Met veel werklust en de nodige kansen heeft hij inmiddels vier competitietreffers achter zijn naam. Afgelopen weekend nog twee keer trefzeker tegen Nootdorp is hij momenteel een gevaarlijke aanvaller bij Jodan Boys.

Laten we hopen dat Jodan Boys het vizier vandaag wat meer op scherp heeft staan dan de afgelopen weken. Veel kansen leverden vaak te weinig goals op.

 

De wedstrijd van zaterdag op sportpark Denoek begint om 14:30 en staat onder leiding van scheidsrechter M.J. Kloet.

 

Verder staan de volgende wedstrijden in de Hoofdklasse A op het programma:

Achilles Veen - SteDoCo

fc 's-Gravenzande - Ter Leede

Noordwijk - fc Rijnvogels

Nootdorp - AFC

Rijsoord - RVVH

Swift - Argon

Zwaluwen - Smitshoek

 

 

gallery/hoe-jod