gallery/banner_nieuwe_site

Voorbeschouwing Antibarbari - Jodan Boys

 

Gouda, 3 december 2018 - 06:03

Aankomende dinsdag gaat Jodan Boys op bezoek bij zondag tweedeklasser Antibarbari in Rotterdam. Beide clubs treffen elkaar in de tweede ronde van de Voetbal Rijnmond Cup. Het is niet de eerste keer dat beide teams elkaar tegen komen in dit toernooi. In 2016 stonden beide ploegen ook al eens tegenover elkaar. Toen troffen beide teams elkaar ook in de tweede ronde van dit toernooi en won Jodan Boys na penalties.

 

Antibarbari bezet momenteel een plaats in de middenmoot van de zondag 2e klasse D. Met 13 punten uit 10 wedstrijden staat het op plaats 8. Gisteren verloor Antibarbari nog met 3-1 bij de huidig nummer 4, Meeuwenplaat.

In de Voetbal Rijnmond Cup wist Antibarbari overigens bij Alexandria '66 te winnen (1-3), een ploeg waar Jodan Boys zich vorig seizoen nog in verslikte in dit zelfde toernooi.

 

Jodan Boys had in de eerste ronde van de Voetbal Rijnmond Cup weinig moeite met zaterdag vierdeklasser PPSC. Op eigen veld werd een eenvoudige 9-1 zege geboekt.

Inmiddels is Jodan Boys ook weer terug uit de dip die ervoor zorgde dat het in de competitie op een degradatieplaats verbleef. De afgelopen drie competitiewedstrijden werden gewonnen en de positieve vibe is weer terug. Een goed resultaat tegen Antibarbari zal hopenlijk van invloeg zijn op het restant van de eerste competitiehelft waarin Jodan Boys nog thuis tegen Spijkenisse en Nootdorp zal spelen.

 

Zoals gezegd stond deze ontmoeting 1 keer eerder op het programma in januari 2016 kon Jodan Boys direct na het trainingskamp naar Rotterdam afreizen voor dit duel. Met enige moeite kwam Jodan Boys via Ahmed el Azzouti vlak voor rust op 0-1, waarna Fanny Waandels vlak na rust voor 0-2 zorgde. Halverwege de tweede helft deed Antibarbari iets terug en een kwartier voor tijd viel zelfs de gelijkmaker. Gelukkig kon Jodan Boys vanaf de stip de wedstrijd beslissen, waarna het dus door ging naar de volgende ronde.

 

De wedstrijd van morgen op sportpark Toepad in Rotterdam Kralingen begint om 20:00 en staat onder leiding van scheidsrechter B. van Rooden.

 

Klik hier voor het volledige programma in de tweede ronde van de Voetbal Rijnmond Cup.

gallery/pbr_hardcore_poster_small_image
gallery/advertentie
gallery/ant-jod