gallery/banner_nieuwe_site

Overzicht transfers 2018

 

Gouda, laatste update 17 maart 2018 - 09:50

Jodan Boys kan aankomend seizoen beschikken over de diensten van Marlon Oranje (op de foto rechts / Haaglanden Voetbal). De 27-jarige aanvaller komt over van 2e divisionist Barendrecht. Oranje is bezig aan zijn tweede seizoen bij Barendrecht en kwam daarvoor uit voor Zwaluwen, sc Feyenoord, jong Feyenoord, Excelsior O19 en de Zwervers (jeugd).

 

Dit seizoen speelde Oranje in 15 competitieduels voor Barendrecht, waarin hij tot nu toe 2 keer scoorde. Oranje had 8 keer een basisplaats en viel 7 keer in. In het seizoen 2016/2017 kwam Oranje 6 keer in actie in competitieverband, waarvan hij 4 keer in de basis startte.

In 2012 maakte Oranje de overstap van sc Feyenoord naar Zwaluwen. Oranje speelde vier seizoenen in het zwart-wit van de Vlaardingers. Hier speelde Oranje onder andere met oud Jodan Boys spelers Osvaldo de Pina en Adil Akanaoui, maar ook met huidig selectiespeler Bradley el Idirssi. In zijn eerste seizoen in Vlaardingen scoored Oranje 11 keer in competitieverband. In de seizoenen daarop respectievelijk 4, 6 en 8 keer.

 

Inmiddels hebben ook een groot aantal spelers hun contract verlengt voor het seizoen 2018/2019. Hieronder een overzicht van spelers die blijven, vertrekken, stopppen of reeds vertrokken zijn. Ook had een aantal spelers al een contract voor twee seizoenen, waaronder Mohammed Faouzi en Levi Marengo.

 

Gekomen (van):

Jordi Tuithof (ESTO)

Marlon Oranje (Barendrecht)

 

Blijven:

Mo Bellahcen

Mohammed Faouzi

Roald Heerkens

Enzo Huntink

Bradley el Idrissi

Levi Marengo

Elliot Pattinama

Romario Dos Santos

Marvin Straver

Michel Verkaik

Kevin de Vries

Harold Vrolijk

Fanny Waandels

 

Vertrekken (naar):

Gilliomar Leona (Zwaluwen)

Kevin Quint (Montfoort)

Patrick Fonseca (?)

 

Reeds vertrokken (naar):

Mathijs Swaneveld (Virginia Tech Athletics - USA)

Patrick Lopes Martins da Veiga (?)

 

gallery/marlon oranje

Marlon Oranje (rechts) in actie met Zwaluwen tegen het inmiddels failliete Haaglandia. (foto: Haalganden Voetbal)