gallery/banner_nieuwe_site

Nieuwjaarsreceptie

 

Gouda, 4 januari 2019 - 09:16

Bij Jodan Boys werd gisteren de traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden. Ruim 100 vrijwilligers, leden en spelers waren aanwezig en hoorden voorzitter Marco Kastelein iets na half acht aan zijn nieuwjaarstoespraak beginnen. Hierin werd stilgestaan bij de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Zo behaalde JO-19 het kampioenschap in de vierde divisie en bezet het nu een nette zesde plaats, net in het linkerrijtje in de derde divisie. Jodan Boys 10 werd kampioen in de zesde klasse en doordat zij de wedstrijd Kampioenskoorts van Fox sports wonnen, werd hun kampioenswedstrijd live uitgezonden op Fox. Een prachtige dag met een hoge opkomst qua supporters.

Verder werd er stil gestaan bij 30 jaar dames en meidenvoetbal bij Jodan Boys en minder leuke momenten zoals het overlijden van onder andere Jan de Jong en Jan Dolk, die beiden vlak na elkaar overleden.

 

Jodan Boys steeg in aantal leden het afgelopen jaar gestaag naar bijna 1400. Ook werden er mooie projecten gestart waaronder Sportkanjers en werd ook fc Oosterwei, een project van onder andere Mo Bellahcen en Omar el Haddoti even aangehaald door de voorzitter. Ook is geprobeerd met het niet heffen van entreegelden voor Jodan Boys 1 meer publiek uit de wijk binnen te halen. Helaas is dit effect nog niet echt zichtbaar, maar wellicht komt hier nog verandering in.

Na de nieuwjaarstoespraak werd er nog even nagepraat, maar de kleine groep aanwezige spelers en begeleiding vetrok al weer snel. Zij het voor een korte slaap of het pakken van de koffers. Zij zijn op het moment van schrijven van dit artikel namelijk al onderweg naar Torremolinos voor een vijfdaags trainingskamp.

Morgen volgt aldaar een oefenwedstrijd tegen zondag Hoofdklasser Silvolde en op zaterdag 12 januari oefent Jodan Boys thuis tegen zaterdag eersteklasser ARC. Op 19 januari start de competitie weer met een uitwedstrijd bij Smitshoek.

 

Bekijk hier de foto's van de nieuwjaarsreceptie.

gallery/pbr_hardcore_poster_small_image
gallery/advertentie
gallery/dwafawuxgauhdjy