gallery/banner_nieuwe_site

Jodan Boys start 2019 met verlies tegen Silvolde

 

Torremolinos, 7 januari 2019 - 06:23

Jodan Boys heeft afgelopen zaterdag een 0-3 nederlaag tegen zondag Hoofdklasser Silvolde geleden. In de ochtend werd er afgetrapt voor deze oefenwedstrijd tijdens het trainingskamp in Torremolinos. Na vijf minuten spelen stond Silvolde al voor en na een kwartier had het de voorsprong zelfs al weer verdubbeld. Rick Bouwmeister was namens Silvolde trefzeker en stond ook aan de basis van de 0-2 die gemaakt werd door Evert Römer.

Jodan Boys speelde in de eerste helft niet goed, maar had met een kopbal vlak voor rust nog de aansluitingstreffer kunnen maken. Overigens werden een aantal spelers, waaronder Leroy Brank, Mo Bellahcen, Fanny Waandels en Michel Verkaik voor de zekerheid aan de kant.

In de tweede helft kwam Jodan Boys een stuk beter voor de dag. Veel wisselingen in het team droegen helaas niet bij aan een goal. Sterker nog Silvolde kwam via een penalty op 0-3 nadat er hands gemaakt werd in het strafschopgebied. De penalty werd binnen geschoten door Jaël Krosse. Na de 0-3 werd het spel iets feller en nadat er vijf minuten voor tijd een flinke overtreding gemaakt zou zijn op een speler van Silvolde vond de scheidsrechter het genoeg.

 

Jodan Boys verloor dus de eerste wedstrijd deze jaargang. Aankomende dinsdag komen de mannen terug uit Torremolinos, waarna zaterdag de volgende oefenwedstrijd tegen zaterdag eersteklasser ARC op het programma staat. Op zaterdag 19 januari moet Jodan Boys dan klaar zijn voor de uitwedstrijd bij Smitshoek in Barendrecht.

 

Bekijk hier de verslagen van het trainingskamp van Jodan Boys:

https://cvvdejodanboys.nl/2019/01/04/jodan-boys-op-trainingskamp-in-torremolinos-dag1/

https://cvvdejodanboys.nl/2019/01/05/trainingskamp-dag-2-jarigen-verlies-en-winst/

https://cvvdejodanboys.nl/2019/01/06/dag-3-rust-zon-en-footgolf/

 

Statistieken wedstrijd:

05-01-19: - Jodan Boys           - Silvolde              0- 3  ( 0- 2)

Doelpunten: 5' Rick Bouwmeister, 15' Evert Römer, Jaël Krosse (p).

gallery/pbr_hardcore_poster_small_image
gallery/advertentie
gallery/jod-sil